Милен Радуканов ще открие голф сезон 2012 в Пирин Голф & Кънтри Клуб с турнир на „Домейн Бойар”

Петък, 06 Април 2012 09:41 | | Печат | Е-мейл | 0 Добави коментар

След дългата зимна почивка, голфъри от България и чужбина ще имат възможност да сенасладят на голф играта и да бъдат част от първия турнир „Домейн Бойар”, който ще даденачалото на сезон 2012 в Пирин Голф & Кънтри Клуб.
При изключително голям интерес от страна на голфърите ще стартира сезонът на „ПиринГолф & Кънтри Клуб”. Мероприятието ще се проведе с партньорството на „Домейн Бойар”- лидерът сред българските винопроизводители известна с качествените си вина, донеслина България редица престижни медали от наши и международни конкурси. Компаниятадопринася за развитието на голфа в България вече втора година. Участниците в турниритена „Домейн Бойар” се наслаждават не само на играта, но и развиват своите познания завиното.
Максималният брой играчи 72 са заявили участие в първият за година голф турнир, койтоще стартира в 10.30 на 7 април 2012. Познавачите и на двете удоволствия - виното иголфа ще имат възможност да покажат най-доброто от себе си и да спечелят поне една отатрактивните награди, които ще връчи спонсорът на победителите. Сред участниците сапредставители на дипломатическия корпус в България, както и най-добрите голфъри наБългария.
Форматът на турнира е игра на 18 дупки, голфърите ще са разделени на 3 дивизии:Дивизия А ( 0 -18.4 хендикап) ще играят Строукплей, дивизия Б ( 18.5- 36.0 хендикап)-Стейбълфорд и Дивизия за жени. „Домейн Бойар” насърчава голфа за жени и приканвапредставителките на нежния пол да вземат участие в надпреварата. Участниците щепремерят сили за специалните нагарди „Най-дълъг удар” и „Най- близо до дупката”, щеимат възможност по време на играта да тестват и новите бели вина и розета на „ДомейнБойар” от изключителната реколта 2011.
Сред специалните гости на „Домейн Бойар” са поканени да направят първите си стъпкив престижната игра големите имена на българския спорт – г-н Милен Радуканов,олимпийският шампион Данчо Йовчев и др.
След връчване на наградите гостите на „Домейн Бойар” и участниците в турнира ще сенасладят на изискана вечеря с дегустация на специална селекция вина на „Домейн Бойар”.Дегустационната вечеря ще се проведе в новооткрития хотел в комплекса Пирин ГолфХотел & СПА.


Добави коментар

Защитен код
Обнови